کاربر سایت mamad alk 12 ارسال شده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ نام شما در سرور kt mohamad کدام سرور DeathMatch تاریخ شکایت dishab شکایت بر علیه owner shakib مستندات توضیحات مگه فک کردی ما از پدرمون بدمون میاد که فوش میدی؟ این یک. دو اینکه شما برای فوشی مث کو*ی باید گگ بدی نه لوکال, نه فوش. این دو. سه اینکه خودت بحث رو بردی رو خانواده, من هیچ موقع الکی به کسی فوش خانواده نمیدم. این سه. چهار اینکه ادمین [اونر] نباید به کسی فوش بده, باید گگ بده. بعد میگی مشکل از منه؟. من عذر خواهی میکنم که بهت فوش مادر دادم. لطفا شماهم عذرخواهی کن که این کارای بیخودو کردی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mamad alk 12 ارسال شده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ شکیب یادت نره یکی از قانونای دثمچ اینه که کمپ ممنوعه در حالی که شمارو چندین بار در حال کمپ دیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ شما یارت داره ما رو از پله میزنه ما هم دالون بودیم شما از پشت سر میای من برمیگردم میزنمت اینو میگی کمپ!! حوصله کش دادن بحث رو ندارم. منم ازت عذرخواهی میکنم سعی کن تو سرورا مودب باشی . آنبن شدی بسته شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده