کاربر سایت Sweet 5 ارسال شده در ۲۷ آبان ۱۴۰۲ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ولو به مناسبت ۲۵ سالگی بازی half life تخفیف ۹۰ درصدی روی این بازی در استیم گذاشته و آپدیتی برای half life ارائه داده که باعث میشد کانتر ۱.۶ بعد از لانچ کردن کرش کند. (کانتر ۱.۶ یک تغییر یا mod از بازی half life است) برای حل این مشکل کافی است به صورت زیر عمل کنید. در منوی استیم وارد Properties... بازی شوید، از منوی Betas مانند عکس زیر روی ورژن بتای بازی کلیک کنید با این کار کانتر شما مثل قبل بدون کرش کردن بالا میآید. اگر مشکل sxe injected دارید و بعد از ورود به سرور خطا دریافت میکنید با این روش میتوانید آن را برطرف کنید. (کلیک کنید) برای فیکس کردن بازی half life نیز میتوانید مانند این روش عمل کنید: Dolca 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sweet 5 ارسال شده در ۲۷ آبان ۱۴۰۲ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آبان ۱۴۰۲ نکته بعد رفتن روی نسخه بتا باید فایل hl.exe و hw.dll رو نیز عوض کنید، فایل در تایپیک زیر قرار داده شده. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت parsa_karimik 10 ارسال شده در ۲۷ آبان ۱۴۰۲ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آبان ۱۴۰۲ من الان مشکل opengl دارم که صفحه cs am بزرگ شده باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Parsa Joon 0 ارسال شده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ ببینید دوستان من کانتر ۱.۶ نسخه سرور های ایرانیش رو گرفتم و همه چیز بدون مشکل و درست اجرا میشه جز sxe ،آنتی چیت رو اجرا میکنم،اجرا میشه ، بازی رو اجرا میکنم یهو کرش میکنه،خب بازی اجرا شده،باز میرم که آنتی چیت رو اجرا کنم ایندفعه بازی کرش میکنه، باید چیکار کنم؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت RealSaibot 1 ارسال شده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ برادر چند نوع راه حل هست میخوای سریع به جواب برسی داخل گروه تلگرامی مطرح کنی بهتره asia_public نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .