کاربر سایت mamad alk 12 ارسال شده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ نام شما در سرور kt mohamad کدام سرور DeathMatch تاریخ شکایت چند دیقه پیش شکایت بر علیه owner shakib مستندات توضیحات درود بر شما. ایشون بار اول کمپ کرد گفتم اوکی شاید اشتب شد. بار بعد کمپ کرد بش کو*ی گفتم برخورد بهش, فوش مادر داد منم فوش مادر دادم دوباره یه فوش داد بعد لوکال داد. در ان مواقع این ادمینه که باید ادبو رعایت کنه که هیچ, برای فوش باید گگ بدی نه لوکال!. من از شکیب معزرت خواهی میخوام 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ درود اونجا من از کلمه " پدر " استفاده کردم چون رو فحش نامو*سی حساسم که ستاره افتاده فک کردی دارم چیز دیگه میگم. این مورد اول مورد دوم اول تو اومدی بی احترامی میکنی و بعدشم فحش نا مو*س دادی !! در آخر هر وقت اومدی پیوی معذرت خواهی کردی منم ازت معذرت خواهی میکنم و آنبن میدم. موفق باشی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده