کاربر سایت mamad8rgs 10 ارسال شده در ۸ آبان ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ آبان ۱۳۹۷ نام شما در سرور E=Mc2 استیم شما در سرور STEAM_6:0:406095216 بن شده در کدام سرور Public #4 ارور بن kicked you are lockaly banned بن شده توسط نمیدونم علت بن نمیدونم:| تاریخ بن 97/8/7 علت آنبن اول علت بنو بدونم بعد آنبنو میگم:| توضیحات فقط میخوام بدونم چرا بن شدم؟ بن شده توسط نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mamad8rgs 10 ارسال شده در ۸ آبان ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ آبان ۱۳۹۷ آقا شرمنده فک کنم دیشب با این نیک بودم MAMAD_8RGS خلاصه یکی ازاین دوتا بودمچون زیاد نیک عوض میکنم یکم شک دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mamad8rgs 10 ارسال شده در ۱۹ آبان ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آبان ۱۳۹۷ آقا به این موضوع رسیدگی نمیشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sina 47 ارسال شده در ۱۹ آبان ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ آبان ۱۳۹۷ با سلام خدمت شما شما هم اکنون آنبن هستید باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده