کاربر سایت Asd Pro 10 ارسال شده در ۳ آبان ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ آبان ۱۳۹۷ نام شما در سرور [VIP]ASaD استیم شما در سرور STEAM_6:0:1921664881 بن شده در کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. ارور بن you have been banned from this server بن شده توسط نمیدونم سرور نبودم علت بن در جریان نیستم که چرا بن شدم از سرور لفت دادم رفتم سر کار اومدم برم سرور دیدم بنم تاریخ بن 1397/8/3 علت آنبن من 6.7 ساله دارم متچ پلی میدم و ادمینا متچ و پلیرا منو میشناسن اگه نیک بدم سیستمم کانفیگه و اصلا از این چیزا سر در نمیارین شما. اگر هم انبن نمیکنین بگین دلیل بن چی بوده که بدونم چرا موقعه ای ک من نبودم بن شدم توضیحات کلا در روز 4 ساعت خونه ام اونم 2 ساعت ظهر شب که نمیدونم چه جوری پلی دادم که بن شدم بدون دلیل 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۸ آبان ۱۳۹۷ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ آبان ۱۳۹۷ شما طبق نظر مدیریت سرور بخاطر زدن چیت بن شدید. دوست داشتید تلگرام پیام بدید دمو بدم خدمتتون : @makhrob بسته شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده