کاربر سایت -_Mr 12 ارسال شده در ۲ آبان ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ آبان ۱۳۹۷ نام شما در سرور Mr0_0PiNkMaN کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت 97/8/2 شکایت بر علیه KiNG amir مستندات توضیحات سلام من امروز سرور بودم پلی میدادم دیدم ادمین panther که همون ادمین محمده از من ناراحته گفتش که کینگ امیر به من گفته تو بهش از من اس اس میدی.کینگ امیر به علت اینکه قبلا ازش شکایت کردم و ریمو شده و حقش بوده و با من لج کرده. جناب کینگ امیر اگه مشکلی داری به خودم بگو چرا میری دو بهم زنی میکنی. دولوپر اسیا فرزاد بیاد ببینه چه ادمی هستی اخیرا هم که میخوای خودتو بچسبونی بهش تگ سوپر وایزری چیزی بگیری بشین تا بگیری. 1 1 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت -_Mr 12 ارسال شده در ۲ آبان ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ آبان ۱۳۹۷ ببین میری پشت سرم زر زر میکنی حالا بیا جواب بده 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۸ آبان ۱۳۹۷ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ آبان ۱۳۹۷ تلگرام مدیر سرور جیلبریک میتونید پیام بدید : Hosseify و Tired75 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده