کاربر سایت Amir Hossein896 0 ارسال شده در ۱۲ آبان ۱۴۰۱ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آبان ۱۴۰۱ سلام یه سوال داشتم. من توی تیلانچر ماینکرافت جاوا میزنم(نسخه 1.16.5) و میخواستم با دوستم آنلاین بازی کنم. بنظرتون چیکار کنم؟ اینم بگم که سرور های Aternos و server pro رو امتحان کردم ولی به تی لانچر نمیخوره. و خواهشا اگه میشه سرور های عمومی (مثل تیرکس ماین) پیشنهاد نکید و یه چیزی تو مایه های Aternos بگید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال Dev 13 ارسال شده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ آبان ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۸/۱۲ در 21:47، Amir Hossein896 گفته است: سلام یه سوال داشتم. من توی تیلانچر ماینکرافت جاوا میزنم(نسخه 1.16.5) و میخواستم با دوستم آنلاین بازی کنم. بنظرتون چیکار کنم؟ اینم بگم که سرور های Aternos و server pro رو امتحان کردم ولی به تی لانچر نمیخوره. و خواهشا اگه میشه سرور های عمومی (مثل تیرکس ماین) پیشنهاد نکید و یه چیزی تو مایه های Aternos بگید با همون اترنوس هم میشه تنظیماتی که عکس میگیرم رو قرار بده سرور خاموش روشن کن درست میشه میتونی وصل شی این عکس زیرم تو قسمت Option بزن بعد save کن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .