کاربر سایت s0rena 0 ارسال شده در ۲۹ آذر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ آذر ۱۳۹۹ (ویرایش شده) نام شما در سرور sorena کدام سرور DeathMatch تاریخ شکایت چند دقیقه پیش شکایت بر علیه MAHDI3 مستندات VID_20201219_162005.3gp توضیحات درود بر شما ایشون اول اسممو خواست بدونه اسم خودشو گفت. گفتم نمیگم فحش داد این به کنار یکم که گذشت بد فحش میداد و منم یکم فحشش دادم. مدرکم فیلمه و بخاطر این میگفتم فحش بده که مدرک در بیاد. ویرایش شده ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ توسط Mr.Sina لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت محسن فدایی 2 ارسال شده در ۲۹ آذر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ آذر ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، s0rena گفته است : نام شما در سرور sorena کدام سرور DeathMatch تاریخ شکایت چند دقیقه پیش شکایت بر علیه MAHDI3 مستندات VID_20201219_162005.3gp توضیحات درود بر شما ایشون اول اسممو خواست بدونه اسم خودشو گفت. گفتم نمیگم فحش داد این به کنار یکم که گذشت بد فحش میداد و منم یکم فحشش دادم. مدرکم فیلمه و بخاطر این میگفتم فحش بده که مدرک در بیاد. پیگیری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت s0rena 0 ارسال شده در ۱ دی ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ دی ۱۳۹۹ عزیز اگر یکم مشکله, مشکلی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت b.mahi 0 ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ اقا چرا منو هی بن می کنید ، وقتی همه در ها بازه من از هر دری می تونم رد بشم ووو خواشا یک جایی قوانین بازی رو ذکر کنید که اگاه شیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ در در 29 آذر 1399 در 16:44، s0rena گفته است : نام شما در سرور sorena کدام سرور DeathMatch تاریخ شکایت چند دقیقه پیش شکایت بر علیه MAHDI3 مستندات VID_20201219_162005.3gp توضیحات درود بر شما ایشون اول اسممو خواست بدونه اسم خودشو گفت. گفتم نمیگم فحش داد این به کنار یکم که گذشت بد فحش میداد و منم یکم فحشش دادم. مدرکم فیلمه و بخاطر این میگفتم فحش بده که مدرک در بیاد. با تشکر از پگیری شما دوست عزیز،پلیر مربوطه در صورت مشاهده در سرور یک هفته گک و ۲ روز بن خواهد شد. درصورت وجود مشکل با ای دی زیر در ارتباط باشین. DokiAli@ Xپایدار باشیدX لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده