کاربر سایت KaQaZ 0 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، AL! BaHaL گفته است : به تمام فایل ها و لوجیکال ها Logical = D - E شرمنده که اینو میگم بچه ها اما من دسترسی به تلگرام ندارم لطفا اینی میگمو اینجا اپلود کنید برای علی که ویندوز کلا format میشه @cs_magicer اینجا بزنید Magicer تو سرچش چیت کرک شده مجیکر این طور چیزا میاد اما اون ویروسه !! اینجا اپلود کنید ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ بهترین روش ، روش 3 هست که میتونی با این شرایط که گفتی انجام بدی. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۴ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر ۱۳۹۷ با سلام مرسی از همه از جمله : FBI - Super Big like دمتون گرم همیشه یادم میمونه شمارو فعلا ویروس خطرناکو غیرفعال کردم یعنی exe اش باز نیست چون یکی باز کرده بود فعلا با انتی ویروس غیرفعاله ولی پاک نمیشه همین که غیر فعاله حله Fbi - Super Big Like 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت KaQaZ 0 ارسال شده در ۲۴ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر ۱۳۹۷ کی ها میری ts بیام ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Resident Evill 20 ارسال شده در ۲۵ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مهر ۱۳۹۷ در 19 ساعت قبل، AL! BaHaL گفته است : با سلام مرسی از همه از جمله : FBI - Super Big like دمتون گرم همیشه یادم میمونه شمارو فعلا ویروس خطرناکو غیرفعال کردم یعنی exe اش باز نیست چون یکی باز کرده بود فعلا با انتی ویروس غیرفعاله ولی پاک نمیشه همین که غیر فعاله حله Fbi - Super Big Like های دوست عزیز بهترین و راحت ترین راه، نصب کردن آخرین نسخه ویندوز 10 هست !!!! ویندوز 10 به شرط اینکه فایل های .exe رو مجددا به اشتباه باز نکنید تمامی فایل های ویروس رو ریمُو یا به قرنطینه منتقل میکنه ! فقط کافیه روی هر درایو کلیک راست کنی و با ویندوز دِفندِر اونارو اسکن کنی و تمام! این روش روی ویروسه new folder.exe صد در صد جواب میده ! موفق باشی 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۵ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مهر ۱۳۹۷ در در 24 مهر 1397 در 17:30، KaQaZ گفته است : کی ها میری ts بیام ؟؟ تی اس زیاد نمیام 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۵ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مهر ۱۳۹۷ در 13 ساعت قبل، Resident Evill گفته است : های دوست عزیز بهترین و راحت ترین راه، نصب کردن آخرین نسخه ویندوز 10 هست !!!! ویندوز 10 به شرط اینکه فایل های .exe رو مجددا به اشتباه باز نکنید تمامی فایل های ویروس رو ریمُو یا به قرنطینه منتقل میکنه ! فقط کافیه روی هر درایو کلیک راست کنی و با ویندوز دِفندِر اونارو اسکن کنی و تمام! این روش روی ویروسه new folder.exe صد در صد جواب میده ! موفق باشی مرسی بابت راه حل ولی تازه ویندوز عوض کردم ولی فعلا اوکیه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۱ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ دی ۱۳۹۷ ali bahal بیا تلگرام. من هم درباره virus,trojan,worm میدونم شاید تونستم کمکت کنم. xBLINDx@ پیام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده