مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ سلام یه ویروسی داره منو میخوره اسمشم new folder.exe تو تاسک هم دیدم از طرف یه اسم silent storm هست هرچه سریعا کمک ککنید تمام روش هایه همه سایتا رو رفتم ولی نمیشه ویندوز عوض کردم نشود چون به تمام فایل ها و Logical = D - E و System = C دسترسی پیدا کرده 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ هم فولدر هستم و نیو فولدر ای اک سی همه جا این هست و به سی پیوم بعضی موقع ها لگ میندازه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ سلام این میتونی فکر کنی چجوری اومده تو سیستمت؟ مثلا دوستت فلش دادی یه چی بفرسته یا رفتی یه چیز دانلود کردی؟ بعد میگم انتی ویروس داری؟ یه راه دیگه برو جاهایی که کامپیوتر درست میکنن حتما بلدن میشه یه فیلم بگیر تا خوب ببینم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ من یه راه دارم برات اگه اون ویروس یه برنامه بگو تا بگم چجوری حذف کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ بله دقیقا دلیلش فلش *** بود این ویروس فقط برای گول زدنه اولش اسم یه فولدریه ولی اگه تو عکسا دقت کرده باشی فرمتش Appliciton است یعنی برنامس که عکس فایل داره ویروسه بد ناکسیه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ من این کپی کردم ببین به دردت میخوره اقا شرمنده مجبورم سایت نویسنده هم بگم قدم اول به منوی استارت رفته و RUN را بزنید در ویندوز های 7 به بعد کلید های ترکیبی win+R سپس دستورات زیر را در این پنجره به ترتیب وارد کرده و اینتر بزنید 1 taskkill /f /t /im “New Folder.exe” سپس دستور های زیر رایکی یکی در همان پنجره وارد کنید و اینتر بزنید 1 2 taskkill /f /t /im “SCVHSOT.exe” taskkill /f /t /im “SCVVHSOT.exe” 1 taskkill /f /t /im “scvshosts.exe” سپس دستور های زیر رایکی یکی در همان پنجره وارد کنید و اینتر بزنید 1 2 taskkill /f /t /im “hinhem.scr” taskkill /f /t /im “blastclnnn.exe” قدم دوم فعال کردن Task Manager به پنجره run رفته و دستورات زیر را وارد کنید 1 reg add HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f همچنین دستور زیر را در همان پنجره وارد کنید البته این دستورات ، دستورات رجیستری هستند ولی در همین پنجره نیز کار میکنند 1 reg add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f قدم سوم فعال کرذن Regedit مجدداً به پنجره RUN رفته و دستورات زیر را وارد میکنیم 1 reg add HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f 1 reg add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f قدم چهارم فعال کردن viewing of hidden files پنجره RUN و دستورات زیر را وارد کنید 1 reg add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer /v NoFolderOptions /t REG_DWORD /d 0 /f 1 reg add HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer /v NoFolderOptions /t REG_DWORD /d 0 /f همچنین دستور زیر که این هم از دستورات و وظیفه های رجیستری هست. 1 reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced /v Hidden /t REG_DWORD /d 1 /f 1 reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL /v CheckedValue /t REG_DWORD /d 1 /f دستور زیر را نیز وارد کنید دقت کنید که پس از پایان دستور و اینتر زدن فقط پنجره DOS خیلی سریع باز و بسته خواهد شد ضمن اینکه برای اشتباه تایپ نکردن دستورات فوق بهتر است این دستورات را Copy و paste کنید تا دقیقاً واردشوند. 1 reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL /v DefaultValue /t REG_DWORD /d 2 /f 1 reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDDEN /v CheckedValue /t REG_DWORD /d 2 /f تقریباً دستورات شبیه به هم هستند ولی با نکاتی مختلف و عملکردی متفاوت دستور زیر را نیز از قلم نیندازید 1 reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDDEN /v DefaultValue /t REG_DWORD /d 2 /f قدم پنجم پاک کردن تمام فایل های زیر آخرین قدم این مطلب است 1 2 3 4 5 6 7 C:\WINDOWS\SCVVHSOT.exe C:\WINDOWS\SCVHSOT.exe C:\WINDOWS\hinhem.scr C:\WINDOWS\system32\SCVHSOT.exe C:\WINDOWS\system32\blastclnnn.exe C:\WINDOWS\system32\autorun.ini C:\Documents and Settings\All Users\Documents\SCVHSOT.exe موفق باشید نویسنده : فرهاد خانلری منبع : جزیره امنیت اطلاعات و ارتباطات وب سایت توسینسو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ فعلا هیچ نرم افزاریم ندارم الان سی پیوم انقدر لگه داره پاره میشه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ در در 23 مهر 1397 در 17:17، AL! BaHaL گفته است : فعلا هیچ نرم افزاریم ندارم الان سی پیوم انقدر لگه داره پاره میشه و بازیم که با اف پی اس 100 اجرا میشد و از جاش تکون نمیخورد الان با اف پی اس 9 اجرا میشه یعنی انگار اصن بازی نیست این ویروس بی نام و نشان ناکس خودشو در همه فولدرا تکثیر کرده که میخواد مارو فنا بده این بخون تو این متن روش 1و2 انجام بدی حله ولی من توصیه میکنم همه قدم هارو برو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ همه راه هارو رفتم ولی 1 2 3 4 5 6 7 C:\WINDOWS\SCVVHSOT.exe C:\WINDOWS\SCVHSOT.exe C:\WINDOWS\hinhem.scr C:\WINDOWS\system32\SCVHSOT.exe C:\WINDOWS\system32\blastclnnn.exe C:\WINDOWS\system32\autorun.ini هیچکدوم از اینا نیستش تو فایل ویندوز 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ همچین چیزایی تو کامپیوترم وجود نداره اصن کلمشو سرچ کردم هیچی نبود 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ اقا تبلیغ نمیکنم دارم به دوست عزیز کمک میکنم برو تو این سایت مشکلت حل کن https://security.tosinso.com/videos/12/ویروس-ناپدید-کننده-اطلاعات-فلش-هارد-رم-و-راهکارهای-پاکسازی-آن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ در در 23 مهر 1397 در 17:30، FBI_Moein18_FBI گفته است : اقا تبلیغ نمیکنم دارم به دوست عزیز کمک میکنم برو تو این سایت مشکلت حل کن https://security.tosinso.com/videos/12/ویروس-ناپدید-کننده-اطلاعات-فلش-هارد-رم-و-راهکارهای-پاکسازی-آن این همون ویروس new folder.exe رو میگه بعد این تروجان کی برات ریخته؟ دوستت؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ در در 23 مهر 1397 در 17:23، AL! BaHaL گفته است : همه راه هارو رفتم ولی 1 2 3 4 5 6 7 C:\WINDOWS\SCVVHSOT.exe C:\WINDOWS\SCVHSOT.exe C:\WINDOWS\hinhem.scr C:\WINDOWS\system32\SCVHSOT.exe C:\WINDOWS\system32\blastclnnn.exe C:\WINDOWS\system32\autorun.ini هیچکدوم از اینا نیستش تو فایل ویندوز خوب داداش گل معلوم دیگه تو مراحل 1و2و3و4برو 5 اخر برو 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ متاسفانه برام درست نشد بازم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ اقا شرمنده بیشتر از این نمیتونم بهت کمک کنم باز ببخشید 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ :(( 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ شما عشقید عزیز قربونتون برم همین که شما راهنماییم کردین خیلی خوب بود دمت گرم حاجی شرمنده دشمنته 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ یه راه هست خخ بری پیش دوستت به غلط کردن بیفتی خخخ بی مزه بود ولی باز امتحان کن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ نه بابا اگه ویروس ماله دوستم بود 1 ثانیه نشده میفهمیدم الان زنگ زدم به چیز خوردن افتاد که اینکارو نکرده من بهش اعتماد دارم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ فقط مرسی کسی دیگه نبود کمکم کنه اگه هرکی راهی چیزی میدونه سریعا کمک کنه 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ moein عزیز راه های خوبی پیشنهاد داده اما نظر من اینه که: 1- لپتاپت رو بردار و برو به یکی از خدمات کامپیوتری که نزدیک خونتونه . بهش بگو هارد لپتاپتو در بیاره و ویروس کشیش کنه به همین راحتی. بعد هم هارد لپتاپتو می زاره سره جاش و عین همیشه میتونی به کارات برسی . و اگر هم که کیس داری باید بلد باشی پیچ هاردو باز کنی و کارایی که بالا گفتمو انجام بدی. کمی خرج داره 2- اگه برای شما اطلاعاتی که روی سیستم دارید مهم نیست و میتوانید چشم بسته دست در جیب خود کنید و پولتان را خرج کنید برو یه هارد دیگه بخر و بگو که هارد رو در سیستمت نصب کنند بعد میتونی ویندوز نصب کنی و برات مثل یه سیستم نو میشه که اگه هارد قبلی رو دوباره بهش وصل کنی همه چیز به فنا میره و بعد از این که این کارا رو انجام دادی و جواب داد یه آنتی ویروس درست حسابی مثل ESET بخر و نصب کن و هر وقت فلشی رو به سیستم وصل میکنی ویروس کشیش کنی 3- اگر لپتاپت می کِشه و می تونه یه آنتی ویروس مثل اونی که بالا برات مثال زدم نصب کن و کل سیستمتو ویروس کشی کن این کم خرج ترین راهه 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ پی سیه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کرک ندارم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده