کاربر سایت zizigooloo 1 ارسال شده در ۱۸ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مهر ۱۳۹۷ نام شما در سرور Drunken Soldier کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. تاریخ شکایت امروز شکایت بر علیه Admin Seyed مستندات ddsxei.sys توضیحات خداوکلیلی ادمیناتون هم کنترل کنین. طرف بعد 6تا فلاش که انداخته ترور در آ، نارنجک رو یه راست میندازه تو حلق ترور! فک کنم 4نفر مردن با نارنجکش! آنتی فلاشش مشخصه! ریموو کنین. 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mahdiarian 14 ارسال شده در ۱۸ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مهر ۱۳۹۷ (ویرایش شده) سلام. من اتفاقا چند ثانیه بعد از اون داستان که کوریم رفع شد، یه screenshot گرفتم که توش مشخصه قبلش کور شده بودم! شرمنده اگه نارنجک رفت تو حلق کسی :)) ویرایش شده ۲ آذر ۱۳۹۷ توسط mahdiarian فایل تصویر از سرور حذف شده بود! 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .