کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ سلام ما در اینجا هر روز یا هر هفته 3بار عکس های در این گفتگو میگزاریم لطفا اسپم نکنین و اگه مشکل دارین در اینجا مشکلتون رو نگین . در این بخش ما عکس هایی (اشنایی با سرور جیل اسیاگیم) رو میبینید با تشکر اگه شما هم عکس دارین به ایدی تلگرام من پیام بدین با تشکر moein9966@ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ تو این سرور خنده شادی و غم هم است عم همون (کسی بن میشه) من این ها میزارم شماها ببینید همین اگه شد با پلیر ها ادمین ها هماهنگی میکنینیم عکس دست جمعی بگیریم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت AcE 21 ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ عکسی بذازید که جذابیت داشته باشه عکس خشک و خالی که پلیر جوین بشه سرور خودش میبینه دیگه 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ باشه اگه پلیر با ادمینا همکاری کنن چشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر HoseiN 51 ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ موافقام من 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ توجه!!!!توجه!!!! امشب در مسابقه coin عکس های جذابی رو میبنید منتظر عکس های مسابقه باشید اگر شما هم عکس گرفتین به ایدی من بفرستید moein9966@ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ عکس هایی که من گرفتم ببینیم !!!!! !!!!! !!!!! 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت -_Mr 12 ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ نتیجه مسابقه چی شد /: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ عکس اصلی رو ACE میفرسته ببنید !!! 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ نتیجه مسابقه بگم : نفر اول این هفته=[30k coin]Dean WinChesTeR v_1 نفر دوم این هفته=[RCPlayerCSG[20k coin نفر سوم این هفته=[X_ARASH_X[10k coin نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۷ سیستم امنیتی سرور jail آسیاگیم ببینید س نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر HoseiN 51 ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۷ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۷ چرا اسم طراحشو نمینویسی چرا اسم عکاسشو نمینویسی 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۷ در در 20 مهر 1397 در 15:18، HoseiN گفته است : چرا اسم طراحشو نمینویسی چرا اسم عکاسشو نمینویسی فکر کنم ACE: Lerning: درست کردند 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر HoseiN 51 ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۷ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۷ jail_4ever0008.bmp 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر HoseiN 51 ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۷ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۷ jail_4ever0027.bmp 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۷ jail_4ever0008 (1).bmpاین هم کار lerning نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ هیی =/ خیلی دوست داشتم این پست رو ادامه بدم یه عکسی گرفته بودم تو مسابقه دلم میخواد ببینم عکس رو ولی متاسفانه معلوم نمیکنه عکس هارو هم باید بگردم تو کامپیوتر شایدم پاک کردم. =/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ دوستان اگه عکس دارید از سرور جیل آسیا-گیم که توش اتفاقات خنده داره میفته رو بفرستید پیوی تلگرامم ---> @moein9966 یا همینجا بفرستید. دوستان اگه بتونید فیلم بسازید تو جیل عالی میشه البته من یه فیلم فان ساختم ولی نزاشتم =/ ساعاتی که میتونید تو سرور خلوت هست فیلم برداری کنید ساعت 2 تا 7 بامداد/صبح هست البته من خودم ساعت 4 میومدم ماشالله 13 نفر سرور بودن. خلاصه میخوام این پست از فروم رو دوباره راه بندازم اگه اماده هستید یا علی 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ اینارو باید از کامپیوتر نیگا کنم واستا برم پا سیستم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .