کاربر سایت Miad 0 ارسال شده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹ نام میعاد نام خانوادگی شیخی سن 14 نام شما در سرور SeN@T(oR) درخواست برای کدام سرور Public #2 مدت زمان انلاین بودن 3 ساعت سابقه ادمینی در سرور مولتی مد توضیحات سابقه ادمینی پر سرور جیل ، مولتی مد و آنلاین بودن روزانه حدودا ۶ . ۷ ساعت در روز و از بازیکنان قدیمی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Miad 0 ارسال شده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ آبان ۱۳۹۹ در طول حدودا ۳ ساعت تو پابلیک ۲ هستم و ۳ .۴ ساعتم تو بقیه سرور های اسیا گیم هستم از جمله مولتی مد و جیل. و پابلیک چهار که امشبم برنده مسابقه vip gold شدم . ممنون میشم ادمینم کنید مرسی اسیا گیم ❤❤ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr EhsaN 200 ارسال شده در ۱۰ آذر ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آذر ۱۳۹۹ درود بر شما متاسفانه سن شما برای ادمینی پابلیک دو مناسب نمیباشد. ممنون از درخواستتون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .