کاربر سایت Moammad 11 ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ نام شما در سرور $Admin] $old fox] کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت 97/7/9 شکایت بر علیه هیچکس مستندات هیچی توضیحات می خواستم بدونم چرا نیک ادمینیم رفته؟ و دیگه ادمین نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Moammad 11 ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ اشتباهی کردم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت AcE 21 ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ به دلیل بی نظمی در سرور و سوء استفاده، ادمینی شما معوق شده. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Moammad 11 ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ یعنی ریمو شدم کلا؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ اره تو از کد های ادمینی سوءاستفاده کردی برای همین ریموو منم عین تو ریموو شدم ولی میخوام ادمینی بخرم راحت 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Moammad 11 ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ اگه به خاطر شوخی که همه و یه لحظه بردم سی تی من یه وت فان گرفتم وگرنه الکی اینکارو نمی کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ شایذ اینم باش همیشه بدون همه manager ha owner سرور با نیک مخفی تو سرور هستن پس باید حواست به کارت باشه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ اون وت رو منم دیدم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Moammad 11 ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ باشه مشکی نداره ولی یه اخطار حداقل میدادین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Moammad 11 ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مهر ۱۳۹۷ کسی هم که شکایت نکرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت AcE 21 ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ اولاً اگه قرار باشه تا کَسی شکایت نکرده ما بیخیال ادمینامون باشیم که باس تخته کنیم در سرور رو، ثانیاً گفتم که فعلا معوق شده یه مدت زیر نظر خواهید بود اگر لیاقتش رو داشته باشید برمیگرده. 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده