کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ سلام من اکانت فرانک تو انجمن دارم یه مدتی نیومدم توش بعد که با گوشی جدید اومدم چک کردم دیدم یکی با اکانتم درخواست ادمین داده و پست بازخورد کرده-hmd این یعنی چی من اصلا تو اکانت نرفتم . اینجا یه حالت وجود داره اینکه دولپورای سایت پویا دکتر علی پسوورد اکانت رو به ایشون دادن که خیلی کار زشتی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ اینم عکس در ضمن اسم من احمده کسی که درخواست ادمین داده اسمش حامد. که با اکانتم اومده بدنه که اینکار تاوان داره سری پیگیری کنید بالاترینی دولوپرا آقایان عدنان احسان علی ۱۳ جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ درخواست ادمین پابلیک ۳ اش قبول شده از اونجام پیگیری کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ ببخشید حمید هست اسم طرف مثل اینکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ @SHAKIB شمام یه تحقیق کن مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ادمین تیم اسپیک HamedHbM 6 ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ ادمین تیم اسپیک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاون انجمن Devil- 203 ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ معاون انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ با سلام شما یه دلیل بیار من پسورد اکانتتو داده باشم یکی بعدشم مگه رنک اکانتت چیه؟ چه چیز مهمی تو اکانتت داری؟ کلا 2 تا درخواست ادمینی دادی که رد شده مشگلتو میشه بگی دقیقا؟ فوش داده یارو با اکانتت؟ چه کاری کرده مثلا دوتا درخواست ادمینی داده که یکیشم پاب 3 تایید شده که الانم Rmv شده از این به بعد پسورد اکانت به کسی نده من اصلا حامد نمیشناسم و اکانت سایت میگیم بسازه کسی میخواد بیا انجمن که ممبر های انجمن زیاد شه اکانت شما رو نمیدیم X بسته شد X لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ فکر نکنم بشناسمت که بخوام پسوردتو بدم به کسی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر فنی کانتر Arvin 17 ارسال شده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ مدیر فنی کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ دولوپر درست هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده