معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ سلام خدمت دوستان عزیز با توجه به تغییر و تحولات و فرا رسیدن مهر ماه و شروع مدارس تیم مدیریتی سرور پابلیک 3 آسیاگیم تصمیم به جذب تعدادی از دوستان علاقمند و توانا در تیم ادمینی این سرور گرفته است. دوستانی که خواهان پیوستن به تیم ادمینی هستن لطفا فرم زیر را کامل پر کنند ( لطفا هیچ موردی رو از قلم نندازید چون رو تصمیم گیری تاثیر داره ) : نام : نیک شما در سرور : سن : سابقه ادمینی : تایم ( لطفا بگید چند ساعت در روز و تقریبا بین چه ساعاتی آنلاین هستید ) : توضیحات : لطفا دوستان فقط فرم رو اینجا ارسال کنید و از سوال پرسیدن و اینکه کی جواب میدیم خودداری کنید چون تاپیک پاکسازی میشه. 1 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FC-MOHAMMAD 16 ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ نام:محمد نیک شما در سرور:FC-MOHAMMAD . سابقه ادمینی : تو اسیا گیم ندارم .تایم :بعد از ها کلا وقتم ازاده حدود شیش تا پنج ساعت انلاین هستم بعضی وقت ها شاید بیشتر هم بشه . توضیحات :با منوی AMX آشنا هستم . شبا هم تا دیر وقت انلاینم .از player های قدیئی آسیا گیم هستم ممنون :X **بخش سن از قلم افتاد لطفا تصحیح کنید. (LearninG) 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Ali chi 27 ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ نام:ali نیک شما در سرور:black time سن:۱۶ سابقه ادمینی:سرور جیل نایف awp.aim تایم:۳ تا ۴ ساعت در روز آخر هفته بیشتر میشه توضیحات:سلام با amx menu آشنای کامل دارم 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت awmir 20 ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ نام AMir سن 14 سابقه ادمین Yes تایم 8 saat توضیحات با amxmodmenu اشنایی دارم 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ in the name of god سلام :| نام :معین نیک شما در سرور :FBI_Moein18_FBI سن :14 سابقه ادمینی : دارم تایم ( لطفا بگید چند ساعت در روز و تقریبا بین چه ساعاتی آنلاین هستید ) :3و4 ساعت اگه از سرور جیل بیام بیرون میرم پابلیک ولی الان خیلی کم میرم اگه ادمین شدم (نمیشم :X) فعالیت بیشتر میکنم من همیشه بازی میکنم ولی مدرسه اومده از ساعت 3تا 5 یا 3تا 7 یا 2:30 تا 7 پلی میدم نصفش تو جیل پلی میدم توضیحات :با کد ادمین اشنایی دارم و قوانین ادمینی خوب بلدم :X 1 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FC-MOHAMMAD 16 ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ نام:محمد سن:18 نیک شما در سرور:FC-MOHAMMAD . سابقه ادمینی : تو اسیا گیم ندارم .تایم :بعد از ها کلا وقتم ازاده حدود شیش تا پنج ساعت انلاین هستم بعضی وقت ها شاید بیشتر هم بشه . توضیحات :با منوی AMX آشنا هستم . شبا هم تا دیر وقت انلاینم .از player های قدیئی آسیا گیم هستم ممنون : 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت RABBIT 13 ارسال شده در ۶ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر ۱۳۹۷ نام : نیک شما در سرور : RABBIT سن :21 سابقه ادمینی : تهران گیمینگ .گیم 5. آسیا :/pub 1 تایم ( لطفا بگید چند ساعت در روز و تقریبا بین چه ساعاتی آنلاین هستید ) : 7 شب تا 12 توضیحات : هیج:/ 3 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت DeadShot94 2 ارسال شده در ۶ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر ۱۳۹۷ نام:یاسین نیک شما در سرور : MyStiQue سن : 16 سابقه ادمینی : اسیا پاب 3 یه سال پیش تایم : از ساعت شیش بعد زهر به بعد انلاینم تو سرور توضیحات: X: 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Resident Evill 20 ارسال شده در ۹ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مهر ۱۳۹۷ در در ۱۳۹۷/۷/۶ در 20:10، DeadShot94 گفته است : نام:یاسین نیک شما در سرور : MyStiQue سن : 16 سابقه ادمینی : اسیا پاب 3 یه سال پیش تایم : از ساعت شیش بعد زهر به بعد انلاینم تو سرور توضیحات: X: بعد زهر 1 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت xXx 4 ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مهر ۱۳۹۷ نام :Saman نیک شما در سرور : xXx سن : 14 سابقه ادمینی : Yes My Friend تایم ( لطفا بگید چند ساعت در روز و تقریبا بین چه ساعاتی آنلاین هستید ) : پنج ساعت یا شش آنلاین هستم توضیحات :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MmdPoker 11 ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ نام : محمد مهدی نیک شما در سرور : MmdMeti سن : 14 سابقه ادمینی : دارم تایم ( لطفا بگید چند ساعت در روز و تقریبا بین چه ساعاتی آنلاین هستید ) : 3 الی 4 ساعت توضیحات : با amx آشنایی کامل دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MmdPoker 11 ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۷ در 40 دقیقه قبل، MmdPoker گفته است : تایم ( لطفا بگید چند ساعت در روز و تقریبا بین چه ساعاتی آنلاین هستید ) : 3 الی 4 ساعت اینجا 4 الی 5 ساعته اشتب نوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۱۴ مهر ۱۳۹۷ مالک معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مهر ۱۳۹۷ درود خب با توجه به صحبت هایی که شد و تصمیمی که گرفتیم چندتا از دوستان رو بصورت موقت تایید میکنیم تا ببینیم عملکردشون به چه شکله !! دوستان زیر به تلگرام بنده پیام بدن لطفا : @makhrob FC-MOHAMMAD - DeadShot94 - RABBIT بسته شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده