کاربر سایت -_Mr 12 ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۳۹۷ نام شما در سرور نیک زیاد عوض میکنم کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت 97/7/5 شکایت بر علیه Co_admin]king amir] مستندات ایشون ادمینی بی مسئولیت و بی فکر هستن توضیحات ایشون اصلا صلاحیت ادمینی رو نداره. ادمین موظفه که وقتی پلیر سوال داره جواب بده ولی هرچی تو سرور صداش میکنی مایک میگیری انگار نه انگار.من تو سی تی دارم بازی میدم یهو ترنسفر میشم تو ترور اخه این چه وضشه بدون اصلاعی چیزی خودسو میده سی تی. بعد تا spcial اسپیس دی زامبی دی و.. الکی shov میده سمت سی تی و گان رووم اثن این ادم مشکل داره خیلی از پلیر ها از ایشون ناراضی ان و مهم تر از همه سی تی میخواد بازی بده نشستیم داریم راه خودمونو میریم یهو بوکس ان میشه پلیرا همو میزنن و در اخر معلوم میشه ایشون بوکس ان کرده /: لطفا رسیدگی کنید ✋ 1 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت kingamir 12 ارسال شده در ۶ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر ۱۳۹۷ نیکتون چیه اول اینو بمن بگین حتی تو زمانی ک من شما رو دادم تی ار نیکتون چی بود؟ 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت -_Mr 12 ارسال شده در ۷ مهر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مهر ۱۳۹۷ Mr0_0PinKMaN 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .