کاربر سایت kingsajad 2 ارسال شده در ۴ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ مهر ۱۳۹۷ نام شما در سرور King[S]ajad استیم شما در سرور -------- بن شده در کدام سرور Public #2 ارور بن you have been banned from this server بن شده توسط نمیدونم علت بن نمیدونم تاریخ بن سه شنبه علت آنبن :|...... توضیحات بن شدم نمیتونم برم توی سرور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Dr ~ floky 10 ارسال شده در ۴ مهر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ مهر ۱۳۹۷ (ویرایش شده) سلام و گرامي داشت به شما دوست عزيز من dr ~ floky هسم كه شما رو بن دادم . طبق اسكرين شاته مكرر كه از شما گرفتم نشون داد كه شما انتي اسموك استفاده ميكنين و چون اين نوعي از چيت ها محسوب ميشه مجبور به بن شما شدم ، حال شما اگه به مسعولين ديگه مراجعه كنين و تعهد بدين كه ديگه استفاده نميكنين از هرگونه چيت شايد شما رو انبن كنن . موفق باشين . ویرایش شده ۴ مهر ۱۳۹۷ توسط Dr ~ floky لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۴ مهر ۱۳۹۷ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ مهر ۱۳۹۷ با توجه به صحبت مدیریت سرور شما قبلا هم بخاطر آنتی اسموک از سرور بن شدید و این بار دومه که ادمینا متوجه این موضوع میشن و شما بن میشید :x فعلا بن میمونید. بسته شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده