کاربر سایت ghoghnoos 4 ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ نام شما در سرور ghoghnoos استیم شما در سرور STEAM_0:0:2132739115 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن locally ban و globally ban بن شده توسط kingamir علت بن کاملا تصادفی تاریخ بن 1397/6/29 علت آنبن بی دلیل توضیحات من از وقتی کینگ امیر لوکالی بن داده از تمام سرور ها گلوبالی بن هم میشم و به خدا چیت هم نزدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت kingamir 12 ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ اس اس شما ی مشکلی داره و اون 20 دقیقه بن شدید واسه بی احترامیتون برای تمام ادمینا و لوکالتون برای اس استون توسط 2 ادمین پیگیری میشه اگ اس اس تون پاک باشه ان بن میشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ghoghnoos 4 ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ امیر جان من نمیخواستم سو تفاهم بینمون پیش بیاد من ازت عذرخواهی می کنم. من ادمی نیستم که بی دلیل به کسی بی احترامی کنم و اگر ناراحت شدی ازت عذر میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت kingamir 12 ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ سی اف جیتو تغییر میدی دیگه هم به ادمینا فش نمیدی بیا سرور ان نبی تکرار بشه فک نکنم دیگ حسن بزاره بیای سرور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت kingamir 12 ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ صبر کن حسن بیاد ان بنت کنه و مپ چنچ بشه تو تی اسم فش نده دوباره پسر خوب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ghoghnoos 4 ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ امیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ghoghnoos 4 ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ کی توی تی اس فش داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ghoghnoos 4 ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ از من که ناراحت نیستی عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ghoghnoos 4 ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ راستی نیک حسن تو بازی چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ آنبن شدید. مشکلی بود تلگرام پیام بدید : @makhrob بسته شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده