کاربر سایت amin2 0 ارسال شده در ۱۹ دی ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ دی ۱۴۰۰ نام شما در سرور tile veler!!!!!!! استیم شما در سرور STEAM_6:0:176221459 بن شده در کدام سرور Public #2 ارور بن local ban بن شده توسط نمیدونم علت بن نمیدونم تاریخ بن امروز علت آنبن نمیدونم توضیحات ادمین troll بهشم گفتم خودم 5 سال پاب 1 ادمین بودم نمیام چیت بزنم که این چه مدل بن کردنه گفت آف کن گفتم چی رو آف کنم گفت همون که خودت میدونی گفتم چیزی ندارم گفتش بن میکنم گفتم بن کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت amin2 0 ارسال شده در ۲۰ دی ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ دی ۱۴۰۰ سلام 1 روز گذشت کسی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاون انجمن Devil- 203 ارسال شده در ۲۰ دی ۱۴۰۰ معاون انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ دی ۱۴۰۰ با سلام صبر داشته باشید درحال پیگیری هست 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاون انجمن Devil- 203 ارسال شده در ۲۰ دی ۱۴۰۰ معاون انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ دی ۱۴۰۰ با سلام پیگیری بن شما تایید شد شما آنبن هستید X بسته شد X 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده