ادمین کانتراسترایک ARASH.M 32 ارسال شده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ ادمین کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ سلام دوستان من حدود ۲۰ روزی میشه که ادمینی سرور جیل رو خریده ام. اما حالا وقتی وارد سرور جیل میشم انگار که ادمین نیستم. بنده وقتی وارد کانتر میشم اسمم رو ]admin[ ARASH تغییر میدم و سپس در کنسول اینو میزنم: SETINFO _PW "******** اما وقتی وارد سرور جیل میشم اسمم رو ادمین آرش میاره ولی اصلا ادمین نیستم و حتی اسکینم هم مثل ادمین ها نیست. چیکار کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت TEZAR~EDI 2 ارسال شده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ یا اسپل اسمتو اشتباه میزنی ، یا پولتو گرفتن و ادمینت نکردن . ( در واقع پولتو خوردن . ) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ادمین کانتراسترایک ARASH.M 32 ارسال شده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ مالک ادمین کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ نه خوب آخه تا همین امروز ظهر من میتونستم ادمین بشم اما عصر دیگه نشد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ دوست عزیز شما اکانتت باگ شده مثل بقیه بیشتر ادمینا اکانتاشون باگ میشه به منجر یا اونر پسورد جدید بدید اوکی میشه! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ادمین کانتراسترایک ARASH.M 32 ارسال شده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ مالک ادمین کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ در 6 ساعت قبل، TEZAR~EDI گفته است : در 9 دقیقه قبل، NiNjAaA گفته است : دوست عزیز شما اکانتت باگ شده مثل بقیه بیشتر ادمینا اکانتاشون باگ میشه به منجر یا اونر پسورد جدید بدید اوکی میشه! خوب آی دی شو بفرست اقای اونر رو تا برم بش بگم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ Owner @k4myabfd Manager @tired75 Manager @Hosseify 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .