کاربر سایت SsD 0 ارسال شده در ۱۴ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مهر ۱۳۹۹ نام Amir نام خانوادگی Rouhani سن 18 نام شما در سرور SsD در خواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن هر هفته دو روز سابقه ادمینی jail break 1year ago توضیحات دوست دارم ادمین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت $Ali$ 0 ارسال شده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹ وضیعت سرور جیل معلوم نیست عزیز وضیعتش معلوم شد بعد بیا درخواست بده 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت رضا حسین زاده 0 ارسال شده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹ رضا حسین زاده . سن 20 . با قوانین سرور کامل آشنای دارم . تجربه VIP دارم . ادمین هم بودم . ممنون میشم ادمین یا VIP. کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت $Ali$ 0 ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر ۱۳۹۹ عزیزم سرور جیل وضعیتش معلوم نیست اگه میخوای وای پی بشی برو از سایت بخر اگه میخوای ادمین شی درخواست تو با این لینک ارائه بده ولی سرور جیل کسی اد نمیشه مجبوری از سایت بخری http://hlds.ir/application/form/10-درخواست-ادمینی-کانتراسترایک/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .