کاربر سایت erfanvipasia 0 ارسال شده در ۱۴ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مهر ۱۳۹۹ نام عرفان نام خانوادگی عدالتی سن 16 نام شما در سرور [^VIP^] Erfann درخواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن شیش ساعتو نیم سابقه ادمینی داشتم توضیحات سلام اگهصلاحه ادمینم کنین همه ادمینا اممنو میشناسن بعدش سرور خیلی کسایی میان ای پگی میدن ولی ادمینی نیس خیلیا میان سیتی همرو میزنن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت $Ali$ 0 ارسال شده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹ عزیزم وضیعت سرور جیل معلوم نیست خودت میدونی الان هیچکی اد رنک اپ ریمو نمیشه هروقت وضیعتش معلوم شد بعد درخواست،بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت erfanvipasia 0 ارسال شده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹ داداش تو سرور اینایی ک ادمین کردین یکیشون غیر رضا نمیاد اینجا بعد میگی معلوم نی حالت خبه برادر؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت erfanvipasia 0 ارسال شده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مهر ۱۳۹۹ اگه وضعیت معلوم نیس باید خرید برای ادمینی جیل ام بسته بشه ک بقیه پولشون روم نشه میسیو نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت $Ali$ 0 ارسال شده در ۱۶ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مهر ۱۳۹۹ به این ایدی زیر پیام بده تابا ویس روشنت کنم تو اینجوری نمیگیری @AliJin1300 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت erfanvipasia 0 ارسال شده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹ ایشون 48 ک کوینی ک من خریدمو ازگرفت طبرمو ازم گرفت دیگ بس نی؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت رضا حسین زاده 0 ارسال شده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹ من VIP کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت رضا حسین زاده 0 ارسال شده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹ رضا حسین زاده . با قوانین بازی کامل آشنا هستم . سن 20 . سابقه VIP داشتم . خیلی داخل سرورتون بازی کردم . ممنون میشم VIP کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .