کاربر سایت TaMeShK 0 ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹ (ویرایش شده) نام شما در سرور Hosein استیم شما در سرور Steam_0:0:221576561 بن شده در کدام سرور GunGame ارور بن Local بن شده توسط IDK علت بن نمیدونم بخدا من شاتگان XM داشتم اونا smg خب معلومه شاتگان بهتره تا smg مپش یه قسمت پریدنی داشت که میپریدم میزدمشون خب بدون هیچ دمویی چیزی الکی بن دادن تاریخ بن ۱۳۹۹/۴/۱۲ علت آنبن میتونم انی دسک بدم بهتدن کامپمو چک کنید اگه چیت پیدا کردید توضیحات خواهشمندم بررسی کنید ویرایش شده ۱۲ مهر ۱۳۹۹ توسط Dr.Ali نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت TaMeShK 0 ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹ ببخشید اونجایی که نوشتم بهدتن منظورم بهتون بود نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر ToOmaj.R 12 ارسال شده در ۱۴ مهر ۱۳۹۹ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مهر ۱۳۹۹ شما برج 4 بن شدی . برج 6 یادت افتاده بن شدی ؟؟ این سری انبن میشی . ولی سری بعدی به این راحتی انبن نمیشی . 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت M.H-Big 0 ارسال شده در ۱۷ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مهر ۱۳۹۹ داداش لا اقل به ادمینا بگو الکی بن ندن یا بن میدن ازشون مدرک بگیر تازشم من همون شبی که بن شدم امدم امدم درخواست انبن دادم تاریخ رو چک کن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .