کاربر سایت alifani1380021 0 ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ نام شما در سرور Vip VILI کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت امروز شکایت بر علیه Head admin Khalvat مستندات بری ندادم ۱ روز گگ داده توضیحات اولا آقای خلوت ماهی یه بار میاد سرور اونم یه ساعت . دلیل شکایتم اینکه وقتی تو اس پی خلوت afk اگه خلوت بمیره پلیری که زندس لست میشه و من فقط گفتم afk همین. که یهو یک روز گگ داد . یه سوال ادمینی که ماهی یه بار میاد سرور اونم یه ساعت که همون یه ساعتم afk باید ادمین بمونه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت alifani1380021 0 ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ مستندات : فری ندادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت alifani1380021 0 ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ به ادمینا میگم داستان اینجوریه ungag کن میگه میدونم ولی باید خودش بیاد یعنی ۲ دقیقه تو سرور نیست این ادمین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت alifani1380021 0 ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ خیلی جالبه جلو ادمینا میگم بگو برا چی گگ دادی به خلوت میگه برو شکایت کن میگم دلیلشو بگو جواب نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت alifani1380021 0 ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ خوبه ادبم رعایت کنن با ویس به من میگه کره خر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت .:KhalvaT:. 3 ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ اوووووووووووو چخبرتههههههههه؟ چهههههه خبرتههه؟ این همه صفحه باز کردی خو همشو یه جا مینوشتی اول اینکه تو special day mode hid,n seek من تو سلول بودم داشتم گوشیمو چک میکردم و در اصل قایم شده بودم این بابت Free دادنت به پلیر معمولی تذکر تعلق میگیره منتهی مراتب شما چند بار دیگ تخلفات ریزی داشتی ک cmd زدن روتون جالب نبود چون اعتقاد دارم پلیر میپره برای همین امروز سریع گگ دادم گگ شما چجوری یک روز بود که یه ساعت بعد ungag بودی ؟همش 1 ساعت بودی من به فاصله نیم ساعت رفتم پاب 4 برگشتم اونوقت میگی ادمینی که ماهی یه بار میاد؟ باز Gagشدی چون ب پلیر بی ادبی کردی و دراخر اونی که تصمیم میگیره برای تایم کم من شما نیستی مستنداتی از بی ادبی جزیی شما که من برخلاف قوانین حتی ungag دادم درصورتی که این لفظ صحبت کردن و تهدید به Remove شدنم صحیح نیست مستندات رو میزاریم این پایین بیکیشین بالا نگاه کنین jail_4ever0358.bmp jail_4ever0356.bmp لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sina 47 ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ با سلام خدمت شما شکایت شما رد شد باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده