کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ نام شما در تیم اسپیک NiNjAaA علت بن ******* تاریخ بن 24 شهریور علت آنبن بن میده 2 مین میده هی دو مین دو مین از اخر میشه 1000 مین توضیحات ادمش کنین فحاشی میکنه بعد بن میده 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sina 47 ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ منظورتون چه شخصی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ Gama ^AJ مدیر سرور زامبی میاد تی اس منو بن میده بعد میگم چرا بن میدی *********** دوباره بن میده مودراتوریه اینو بگیرید تهدیده بن میده همش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ من اصلا هم زامبی نمیرم چون برام دانلود داره منم میتونم هم بیاد تو جیل بریک اسیا اونو بن بدم همش ولی مثه اون نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ Moderator AcE هم شاهده من دارم با AcE حرف میزنم این خودشو وسط میندازه همش فحاشی میکنه منم همون فحشایی که بهم داد رو به خودش دادم بعد بن داد :| 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر ارشد کانتراسترایک Kamyab 384 ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ مدیر ارشد کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ تایید شد. بسته شد. از این به بعد از الفاظ مناسبتر استفاده کنید. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر ارشد کانتراسترایک Kamyab 384 ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ مدیر ارشد کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ به دلیل مدارکی که بعد از تایید شکایت به دستم رسید. کاربر نینجا به مدت یک هفته از تیم اسپیک بن میمونه. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده