کاربر سایت ashkan_yakoza 0 ارسال شده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ (ویرایش شده) نام شما در سرور Ashkan استیم شما در سرور STEAM_0:0:833892355 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن اور بن چیه ؟ بن شده توسط دقیق نمیدانم کیه علت بن (شوخی ( ادمین فکر کرد فهش دادم اما من اینکار رو نکردم تاریخ بن 1399/06/30 علت آنبن من جرمی نداشته ام که برای همیشه بن بشم توضیحات ادمین اول باید اخطار بده بعد گگ و بعد بن این زرتی برداشت منو بن کرد ویرایش شده ۲ مهر ۱۳۹۹ توسط Dr.Ali لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت farhadrouhbakhsh0@gmail.co 0 ارسال شده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ nick admino baiad bedoni va hata nmidoni Eror bant chie locale bannde لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ashkan_yakoza 0 ارسال شده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ you have been disconected form server reason : kicked and banned :داداش خب من یادم نیست اسم ادمین چی بود اما تو اور بن اینجوری نوشته بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت farhadrouhbakhsh0@gmail.co 0 ارسال شده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ khb in yani ban mini shodi لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ashkan_yakoza 0 ارسال شده در ۱ مهر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ مهر ۱۳۹۹ اقا الان من ادمین ام وقتی میخوام برم تو سرور میزنه بن شدم لطفا انبن کن خدایی من هیچ فهشی ندادم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ashkan_yakoza 0 ارسال شده در ۱ مهر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ مهر ۱۳۹۹ 7 hours ago, ashkan_yakoza said: اقا الان من ادمین ام وقتی میخوام برم تو سرور میزنه بن شدم لطفا انبن کن خدایی من هیچ فهشی ندادم چرا کسی پیگیری نمیکنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲ مهر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر ۱۳۹۹ آنبن شدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده