کاربر سایت Mohammad Two 0 ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ نام شما در سرور wolf استیم شما در سرور STEAM_0:0:111625267 بن شده در کدام سرور Public #4 ارور بن local بن شده توسط نمیدونم علت بن نمیدونم تاریخ بن 99/6/26 علت آنبن کار اشتباهی نکردم توضیحات من 2 باربن شدم دفعه اول خودشون گفتن اشتباه شده و دفعه دوم گفتن واسه چیت بوده که بعد از بررسی بازم گفتن اشتباه بوده و الان دفعه سومه اگر کانتر با انتی چیتم مشکل داره بگین من همه رو از سایت خودتون گرفتم دیگه باید چی کار کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت حسین جباری 0 ارسال شده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ افرین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mohammad Two 0 ارسال شده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ شما شخصیت نداری چه طرز پاسخ دادنه بابت بن پاسخ گو نیستین من خودم 10 سالپیش بازی می کردم الان این اکانت برادرمه داره بازی می کنه اون موقع ادمین ادنان بهتر رسیدگی می کردن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .