کاربر سایت moz 1 ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ نام شما در سرور boz استیم شما در سرور 2907 STEAM_6:0:1091428128 0 00:42 33 0 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن you are banned from this server بن شده توسط ninja علت بن منو با یکی اشتباه گرفته تاریخ بن 21 شهریور 97 علت آنبن الکی بن داده اشتب گرفته یکیو با من توضیحات نمیدونم چی بگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ دوست عزیز من صدارو هیچ وقت اشتباه نگرفتم شما با بی احترامی به منیجر سرور [Manager] AcE و بی احترامی به بنده گگ میوت و بن سیتی شدید ودیشب هم خودم یک بار لوکال hardware کردم بازم یکی دیگه انبنتون کرد دیگه من استیم و صدارو اشتباه نمیگیرم استیم شمارو ضبط کردم و شما باز هم 4320 دقیقه بن شدید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ من از منیجر سرور manager ace اجازه گرفتم که بنتون کنم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده