کاربر سایت حسین قربانی 0 ارسال شده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ نام حسین نام خانوادگی قربانی سن 13 نام شما در سرور HosseinGh در خواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 3 -4 سابقه ادمینی دارم توضیحات سلام من هر روز 3 ساعت دارم تو سرورتون پلی میدم و اگه ادمین شم 4 ساعت پلی میدم ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت حسین قربانی 0 ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۹ در در 18 شهریور 1399 در 18:49، حسین قربانی گفته است : نام حسین نام خانوادگی قربانی سن 13 نام شما در سرور HosseinGh در خواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 3 -4 سابقه ادمینی دارم توضیحات سلام من هر روز 3 ساعت دارم تو سرورتون پلی میدم و اگه ادمین شم 4 ساعت پلی میدم ! سلام میشه رسیدگی کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت default5683 14 ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۹ رد شد 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده