کاربر سایت Amir reza Sabri 0 ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ نام amirreza نام خانوادگی sabri سن 16 نام شما در سرور amir 10666 در خواست برای کدام سرور Public #3 مدت زمان انلاین بودن 2 الی 4 ساعت سابقه ادمینی 5 سال توضیحات اگه خواستی پیام بدی تلگرام بده ای دی MRAmirreza_10666 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Amir reza Sabri 0 ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ ببخشید من سابقه ادمینی نداشتم اشتباه تایپی شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ در 9 ساعت قبل، Amir reza Sabri گفته است : ببخشید من سابقه ادمینی نداشتم اشتباه تایپی شد 2 تا درخواست برا 2 تا سرور مختلف دادی تو هر 2 تا هم سابقه رو زدی 5 سال بعد میگی سابقه ادمینی رو اشتباه تایپی کردی؟ در در 8 شهریور 1399 در 18:03، Amir reza Sabri گفته است : نام amirreza نام خانوادگی sabri سن 16 نام شما در سرور amir 10666 در خواست برای کدام سرور Public #4 مدت زمان انلاین بودن 2 الی 4 ساعت سابقه ادمینی 5 سال توضیحات من بعضی وقتا حداقل 6 ساعتینا انلاین بعضی موقع ها 4 ساعت نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Amir reza Sabri 0 ارسال شده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ خیلی ها هم بجز من واسه پابلیک های دیگه هم درخواست دادن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .