کاربر سایت Edi 1 ارسال شده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ نام شما در سرور `Edi استیم شما در سرور STEAM_6:0:1296962140 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن . بن شده توسط یادم نیس علت بن تبلیغ و استیم چنجر تاریخ بن 1 سال پیش علت آنبن گوه خوردم توضیحات من تبلیغ کردم استیم چنج کردم ولی aim نزدم میخوام با بچه ها بازی کنم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت farhadrouhbakhsh0@gmail.co 0 ارسال شده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ شما توسط من لوکال شدی چون اومدی تبلیغ کردی منم لوکالت دادم با استیم چنجرم اومدی به فحش ناموسی دادی بازم لوکال شدی بن میمونی!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Edi 1 ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ فحش ندادم دیگه تکرارم نمیشه ببخشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت default5683 14 ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ شما بار ها با رفتارت ثابت کردی که سرور جای شما نیست قبلا هم بن آنبن شدید و ادامه دادید لیست بن ها ریست شده باید آنبن باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Edi 1 ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ اره ان بن شده بودم اومدم بعد 2 روز باز بنم کردن کاری نکردم بعد اون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ در در 12 شهریور 1399 در 11:04، Edi گفته است : نام شما در سرور `Edi استیم شما در سرور STEAM_6:0:1296962140 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن . بن شده توسط یادم نیس علت بن تبلیغ و استیم چنجر تاریخ بن 1 سال پیش علت آنبن گوه خوردم توضیحات من تبلیغ کردم استیم چنج کردم ولی aim نزدم میخوام با بچه ها بازی کنم جدی جدی بن شدی؟ خودم اسکرین تبلیغتو دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Edi 1 ارسال شده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ خب میگم دیگه از این گوها نمیخورم دیگههههههههههههههههههههه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده