کاربر سایت Aliasadi 0 ارسال شده در ۱۷ آذر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر ۱۴۰۰ نام علی نام خانوادگی اسدی سن ۳۶ نام شما در سرور FaLCoN درخواست برای کدام سرور MatCh مدت زمان انلاین بودن پابلیک ۲ روزی ۴ ساعت سابقه ادمینی ۲ماه توضیحات یه مدت ادمین شاپ بودم. یه مدت کوتاه هم مایلید ۲. خودم دیگه نخواستم ادمین باشم اونجا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت M Kahnamuei 0 ارسال شده در ۱۷ آذر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر ۱۴۰۰ ali zadi to khat admini لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Aliasadi 0 ارسال شده در ۱۷ آذر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر ۱۴۰۰ نه این سرور مچه. ادمین نباشه نمیشه آر ۱داد و میکس کرد. واسه اون درخواست دادم. همیشه سرور من خالیه. باید بریم؟ جای دیگه من بازی کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Aliasadi 0 ارسال شده در ۱۷ آذر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر ۱۴۰۰ همیشه سرور مچ خالیه. باید بریم جای دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۷ آذر ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آذر ۱۴۰۰ با سلام سرور اجاره شده و ادمینی نمیپذیره بسته شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده