کاربر سایت JoBiX- 6 ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ سلام به کاربران اسیاگیم سرور دثران این روزها مسابقات جذابیرو برای بازیکن ها ارائه داده و همینطور داره پیش میره. مسابقات جوایز نفیسیو داره و تقریبا ۲ تا ۳ هفته دیگر احتمالا مسابقه بزرگ دثران برگزار بشه و دوست دارم که همتون بیاید. اگر مپ خاص و نورمالیرو سراغ دارید به ایدی من پی ام بدید @JoBiX12 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ . 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۱۹ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ تیر ۱۴۰۰ chi shd ki. barande shd 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر King_slayer 12 ارسال شده در ۱۹ تیر ۱۴۰۰ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ تیر ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۴/۱۹ در 01:22، Frank گفته است: chi shd ki. barande shd عمه من 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۱۹ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ تیر ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۴/۱۹ در ۰۳:۰۶، King_slayer گفته است: عمه من همینو بگو داشمون بعد ۱ سال یادش افتاده پیگیری کنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۵ شهریور ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ شهریور ۱۴۰۰ xD نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .