کاربر سایت Abbas Chahardoli 1 ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰ درود خدمت اعضا سوال داشتم من داشتم پلی میدادم ی دفه دیدم بدون اینکه چیزی من تایپ کنم تو چت ب ادمین فوش داد بدون اینکه اصلا چیزی بخام تایپ کنم واس خودش چت کرد و فوش فرستاد ادمینم بن داد حقم داشت ولی من چیزی تایپ نکردم چ برسه بخام فوش بدم تو لیستم نگا کردم دیدم کسی دیگ ب اسم من نی میتونه کسی ب چتا دسترسی داشته باشه بخاد از طرف اینو اون چت کنه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاون انجمن Devil- 203 ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰ معاون انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰ با سلام شما شاید از Cfg استفاده میکنید روش فوش بایند هست باید Cfg عوض کنی تا درست بشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰ با سلام برای بهتر پیگیری شدن لطفا اسمی که داخل سرور گذاشتید رو در اینجا قرار بدید و بگید کدوم سرور بن شدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Abbas Chahardoli 1 ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۸ در ۱۸:۵۱، Dr.Ali گفته است: با سلام برای بهتر پیگیری شدن لطفا اسمی که داخل سرور گذاشتید رو در اینجا قرار بدید و بگید کدوم سرور بن شدید LESTER سرور پاب 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .