ادمین کانتراسترایک ARASH.M 32 ارسال شده در ۲۶ مهر ۱۴۰۰ ادمین کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مهر ۱۴۰۰ سلام دوستای گلم خوش اومدین به ی تاپیک دیگه درباره گیم مود جیل بریک :) واقعا یکم خسته شدم از بس تو مپای تکراری بودم لرای همین این پستارو دارم میزارم تا بلکی یکم بِیسِ گیم عوض شه D: تصاویر مپ در ادامه پست... اسم مپ: JB_FORMULA ویژگی های مثبت: * دارای ماشین و پیست اون برای مسابقه دادن و گاراژ * مپ بسیار بسیار ساده و قابل فهم * از بهترین مپ ها برای انجام مسابقات وی آی پی ایده: ترور به 4 تیم تقسیم کنید (با 8 نفر خوب جواب میده) بعدش مسابقه رو شروع کنید و وقتی یک دور رفتین دور دوم باید ماشینو با هم تیمیتون عوض کنید قوانین: 1- باید مطابق چراغ راهنمایی رانندگی عمل کنید، اگه سبز بود حرکت کنید و اگه زرد یا قرمز بود توقف کنید در غیر این ضورت خود و یارتان کیل میشوید 2- با ماشینتون نباید بلاک کنید راه رو ویژگی های منفی: * دارای بازی های کم * گانی برای شورش نیست و باید مستقیم برید تو بِیسِ سی تی (ولی بیسشون خیلی امنم نیست) نکته: دوستانی که میتونن مپو ادیت کنن میتونن گان شورشی هم اضافه کنن D: و اما نوبت میرسه به تصاویر D: گان روم: یکی از جیل ها که گاراژ هم هستن :X تصاویری از محیط مپ: دوربین مدار بسته برای تماشای مسابقات از زاویه ای دیگر D: اینم قفس ترور که بسیار ساده دیزاین شده اینم بخش ماشین بازیش D: کیزد، استخر، فوتبال، و جامپ: اینم ی جای مخفی ولی هیچی توش نیست :( لینک دانلود: https://gamebanana.com/dl/300388 کلام آخر: میشه ی شانس بهش داد و دید پلیرا چطور ری اَکت میکنن منتظر نقد و انتقاداتتون هستم :) از طرف DR]_-_[J]A[M]E[S]] 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sir_KinG 1 ارسال شده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰ والا مپو نگاه گاده چن ساله دلشونو خوش کردن به ی فوراور خزترین مپ تاریخ cs 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت hasan.ksif 11 ارسال شده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰ واکنش ادمینا : 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ahmad ataee 3 ارسال شده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰ On 10/21/2021 at 8:58 PM, hasan.ksif said: واکنش ادمینا : XDDD 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ادمین کانتراسترایک ARASH.M 32 ارسال شده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰ مالک ادمین کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مهر ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۲۹ در ۲۰:۵۸، hasan.ksif گفته است: واکنش ادمینا : همینطوری خار و زلیلم کردن تو دیگه روشون اضافه نشو نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .