ادمین کانتراسترایک ARASH.M 32 ارسال شده در ۱۵ مهر ۱۴۰۰ ادمین کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ مهر ۱۴۰۰ سلام دوستان من سال ۹۷ اینجا جیل پلی میدادم جزو OG هام (الان همه می نویسن BK ) امسال که اومدم دیدم throw_knife نیست تو سرور بایندشم زدم کار نکرد خب جریان چیه کی حذف شده اصن باهاش خیلی میشد اذیت کرد اینو تو این قسمت نوشتم که اگه بشه برش گردونید خیلی فان بود 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sir_KinG 1 ارسال شده در ۱۶ مهر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مهر ۱۴۰۰ تنها دلخوشی و کرمی که میتونستیم بریزیم همین بود :/ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ahmad ataee 3 ارسال شده در ۱۶ مهر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مهر ۱۴۰۰ من خیلی قبل تر یه تاپیک راجب همین موضوعات باز کردم ظاهرا جوابی بهم ندادن و فکر نمیکنم به این تاپیک نیز جوابی بدن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .