کاربر سایت Mahdi004 0 ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ نام مهدی نام خانوادگی قاسمی سن 17 نام شما در سرور Mahdi درخواست برای کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. مدت زمان انلاین بودن 2 الی 3 ساعت سابقه ادمینی در پابلیک2 و دثران اسیا ادمین بودم توضیحات با کامند های ادمینی اشنا هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mahdi004 0 ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ On 9/27/2021 at 7:59 PM, Mahdi004 said: نام مهدی نام خانوادگی قاسمی سن 17 نام شما در سرور Mahdi درخواست برای کدام سرور jailBreak مدت زمان انلاین بودن 2 الی 3 ساعت سابقه ادمینی در پابلیک2 و دثران اسیا ادمین بودم توضیحات با کامند های ادمینی اشنا هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mahdi004 0 ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ اشتباهی شد گزینه درست را انتخاب نکرده بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mahdi004 0 ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ On 9/27/2021 at 7:59 PM, Mahdi004 said: نام مهدی نام خانوادگی قاسمی سن 17 نام شما در سرور Mahdi درخواست برای کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. مدت زمان انلاین بودن الی سابقه ادمینی در پابلیک2 و دثران اسیا ادمین بودم توضیحات با کامند های ادمینی اشنا هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ با سلام به دلیل تکمیل بودن تیم ادمینی سرور پابلیک #1 و جیلبریک درخواست شما رد شد بسته شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده