کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۳ مهر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ مهر ۱۴۰۰ باسلام؛ مدیریت سرور پابلیک ۴ در نظر دارد تعدادی ادمین باتجربه و فعال جذب کند،درصورت تمایل به همکاری مشخصات خود را به فرمت زیر ارسال کنید. نام: نامخانوادگی: سن: سابقه ادمینی(فقط آسیاگیم): نیک(نام شما در بازی): مدت زمان آنلاین بودن: توضیحات: 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Ashkan Bagheri 0 ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ سلام 1_اشکان 2_ 3- 17 4_بله 5_CraZy Or SmarT 6_ ۳ ساعت 7_ندارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ahmad ataee 3 ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ سلام 1_احمد 2_عطایی 3_20 4_جیل 5_Black_Wolf 6_مشخص نیست ولی میتونید حداقل تایممو بین یک و نیم تا دو ساعت حساب کنید 7_ توضیح خاصی ندارم فقط اومدم ادمین سرور بشم تا با فعالیتم سرور دوباره زنده بشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاون انجمن Devil- 203 ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ معاون انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ (ویرایش شده) HamedHbM با سلام درخواست ادمینی شما رد شد X بسته شد X ویرایش شده ۵ مهر ۱۴۰۰ توسط -Devil 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر فنی کانتر Soheil 51 ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ مدیر فنی کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۵ در ۱۵:۱۴، Ashkan Bagheri گفته است: سلام 1_اشکان 2_ 3- 17 4_بله 5_CraZy Or SmarT 6_ ۳ ساعت 7_ندارم با سلام درخواست ادمینی شما تایید شد با آیدی زیر در تلگرام در ارتباط باشید. CarLep@ موفق باشید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر فنی کانتر Soheil 51 ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ مدیر فنی کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ مهر ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۵ در 15:26، ahmad ataee گفته است: سلام 1_احمد 2_عطایی 3_20 4_جیل 5_Black_Wolf 6_مشخص نیست ولی میتونید حداقل تایممو بین یک و نیم تا دو ساعت حساب کنید 7_ توضیح خاصی ندارم فقط اومدم ادمین سرور بشم تا با فعالیتم سرور دوباره زنده بشه با سلام درخواست ادمینی شما تایید شد با آیدی زیر در تلگرام در ارتباط باشید. CarLep@ موفق باشید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MahdiManchester 1 ارسال شده در ۷ مهر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مهر ۱۴۰۰ 1:مهدیار 2:عبدی 3:16 4:خیلی از سرورا جیل پابلیک کلی سرور ادمین بودم 5 : Mon{S}Ter 6: 2 ساعت بیشترم شد میام 7 حرفی ندارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۷ مهر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مهر ۱۴۰۰ ۳ ساعت قبل، MahdiManchester گفته است: 1:مهدیار 2:عبدی 3:16 4:خیلی از سرورا جیل پابلیک کلی سرور ادمین بودم 5 : Mon{S}Ter 6: 2 ساعت بیشترم شد میام 7 حرفی ندارم درخواست شما رد شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر فنی کانتر Soheil 51 ارسال شده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰ مدیر فنی کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰ دوستان همچنان درخواست ادمینی برای سرور باز میباشد و میتوانید درخواست دهید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ادمین کانتراسترایک ARASH.M 32 ارسال شده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰ ادمین کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰ نام: آرش نامخانوادگی: مهدوی سن: ۱۷ سابقه ادمینی(فقط آسیاگیم): جیل ادمین پولی و کو ادمین و ادمینی تایید شده توسط سوپروایزر قبل default )reza) نیک(نام شما در بازی): DR]_-_[J]A[M]E[S]] مدت زمان آنلاین بودن: 3 تا 4 توضیحات: قبلن با نیک Heath ledger تو سرور پلی میدادم سال ۹۷ سابقه هم دارم با کد های ادمینی آشنایی دارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاون انجمن Devil- 203 ارسال شده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰ معاون انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰ با سلام درخواست ادمینی شما تایید شد با ایدی زیر در ارتباط باشید immrss7@ X بسته شد X نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FaYsLeSS 0 ارسال شده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰ نام: ادریس نامخانوادگی: شریفی نیا سن: 21 سابقه ادمینی(فقط آسیاگیم): خیر نیک(نام شما در بازی): L.iaM مدت زمان آنلاین بودن: 4 تا 6 ساعت توضیحات: زمان زیادی ادمین قدیمی سرور مافیا بودم واسه همین با کدهای ادمینی آشنا هستم،- فعالیتم هم بالاست. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر فنی کانتر Soheil 51 ارسال شده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰ مدیر فنی کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰ با سلام. با آیدی زیر در تلگرام در ارتباط باشید. CarLep@ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر فنی کانتر Soheil 51 ارسال شده در ۱۴ مهر ۱۴۰۰ مدیر فنی کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ مهر ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۱۳ در 03:08، FaYsLeSS گفته است: نام: ادریس نامخانوادگی: شریفی نیا سن: 21 سابقه ادمینی(فقط آسیاگیم): خیر نیک(نام شما در بازی): L.iaM مدت زمان آنلاین بودن: 4 تا 6 ساعت توضیحات: زمان زیادی ادمین قدیمی سرور مافیا بودم واسه همین با کدهای ادمینی آشنا هستم،- فعالیتم هم بالاست. درود. درخواست ادمینی شما تأیید شد. در تلگرام به آیدی CarLep@ پیام بدهید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت YaphetS 0 ارسال شده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مهر ۱۴۰۰ On 9/25/2021 at 7:56 PM, Mr.Sina said: باسلام؛ مدیریت سرور پابلیک ۴ در نظر دارد تعدادی ادمین باتجربه و فعال جذب کند،درصورت تمایل به همکاری مشخصات خود را به فرمت زیر ارسال کنید. نام: نامخانوادگی: سن: سابقه ادمینی(فقط آسیاگیم): نیک(نام شما در بازی): مدت زمان آنلاین بودن: توضیحات: علیرضا رضایی 19 ادمینی پابلیک 3 به مدت 1 ماه YaphetS 2 3H - نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاون انجمن Devil- 203 ارسال شده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰ معاون انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰ با سلام درخواست ادمینی شما تایید شد با ایدی زیر درارتباط باشید immrss7@ X بسته شد X نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .