کاربر سایت ahmad_si1997 0 ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ نام شما در سرور (Mr.:D(ReLax استیم شما در سرور STEAM_0:0:737833921 بن شده در کدام سرور Public #2 ارور بن local بن شده توسط maneger anans علت بن بی جنبه بودن ادمین تاریخ بن 97/6/14 علت آنبن بن الکی توضیحات پریروز تو pub2 Maneger ananas داشت rebuy میکرد 4 تا فلش انداخت بهش گفتم انتر rebuy نکن بی جنبه local ban کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ananas 10 ارسال شده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ سلام اولا اینکه چجوری میشه از پله re-buy کرد ؟! من شمارو پله زدم و پریدم بیس بعد از پله داشتم re- buy میکردم ؟ دوما اونی که گفتی انتر نبود و یه چیز دیگه بود که من حتی به زبون هم نمیارم چندین بارم به ادمینا توهین کردی و بن تایم شدی بار اخرم من بهت تذکر دادم که یکبار دیگ به هر کدوم از ادمینا توهین کنی لوکال میشی ! گوش ندادی و لوکال شدی جایی بیا شکایت کن که مقصر نباشی الانم اگر عذر خواهی کنی و قول بدی که تکرار نشه این کارات و توهینات نه تنها به ادمینا بلکه همه آنبنت میکنم اگر نه که بن میمونی کلا پست رو نمیبندم اگر جوابی داری بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ahmad_si1997 0 ارسال شده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ من کلا دو بار تو این سرور بن تایم شدم اون حرفی هم زدم ی بار بخاطر اینکه rebuy کردم ی بارم تعداد کم بود رفتم b دفع تذکر داد ادمین دفع دوم بن تایم تو از کجا دیدی من چی نوشتم مگه بیکارم فوشی بدم ک تو ب زبون نیاری اسم قبلیمم بود aHmAd_NoOB ولی تا حالا فوش به ادمین ندادم از رو هوا نگو فوش ناجور دادی چون وقتی اونو نوشتم ***** این امد دروغی ندارم بگم چی بگم والا من ک ندیدم رو پله باشی بازم عذر میخوام فکر کردم رو پله ای لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ahmad_si1997 0 ارسال شده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ ببخشید کسی جواب نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ananas 10 ارسال شده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ باریکلا گل پسر فردا بیا سرور آنبنی موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده