کاربر سایت ShowMeUrguts 1 ارسال شده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ نام سیاوش نام خانوادگی مرادی سن 15 نام شما در سرور nOoB درخواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 2/3 ساعت سابقه ادمینی دارم توضیحات با سلام.من سابقه ادمینی دارم اونر گام گیم بودم 6 سال پلی میدم یک سال گذاشتم کنار دوباره اومدم الان 2 هفته ای هست پلی میدم و سی ام دی هارم کاملا بلدم و هد ادمین جیل هم بودمب.vip هم مشکلی نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ShowMeUrguts 1 ارسال شده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ On 9/14/2021 at 10:09 PM, ShowMeUrguts said: نام سیاوش نام خانوادگی مرادی سن 15 نام شما در سرور nOoB درخواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 2/3 ساعت سابقه ادمینی دارم توضیحات با سلام.من سابقه ادمینی دارم اونر گان گیم بودم 6 سال پلی میدم یک سال گذاشتم کنار دوباره اومدم الان 2 هفته ای هست پلی میدم و سی ام دی هارم کاملا بلدم و هد ادمین جیل هم بودمب.vip هم مشکلی نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ یک اخطار برای اسپم کردن گرفتین. دفعه بعدی که اسپم کنید از انجمن اخراج خواهید شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده