کاربر سایت ShowMeUrguts 1 ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام: سیاوش نام خانوادگی: مرادی سن: 15 سابقه ادمینی: دارم تایم پلی: 2/3 ساعت نیک در سرور: nOoB نام سرور: jail breaker با سلام.من سابقه ادمینی دارم و 6 سال پلی میدهم.من یک سال سی اس پلی ندادم و الان یک هفته ای هست که آمدم و سا ام دی هارا کاملا بلدم.خوشحال میشم درخواست مرا قبول کنید و با شما سرور را سر پا نگهدارم. ویرایش شده ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ توسط کوصه ی پاسخگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ShowMeUrguts 1 ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ On 9/7/2021 at 9:10 PM, ShowMeUrguts said: نام: سیاوش نام خانوادگی: مرادی سن: 15 سابقه ادمینی: دارم تایم پلی: 2/3 ساعت نیک در سرور: nOoB نام سرور: jail breaker با سلام.من سابقه ادمینی دارم و 6 سال پلی میدهم.من یک سال سی اس پلی ندادم و الان یک هفته ای هست که آمدم و سی ام دی هارا کاملا بلدم.خوشحال میشم درخواست مرا قبول کنید و با شما سرور را سر پا نگهدارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ادمین تیم اسپیک HamedHbM 6 ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ ادمین تیم اسپیک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ الحقک نوبی باردومه تایپک الکی باز میکنی مگ نگفت چجوری درخواست ادمینی بدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پاسخگو و راهنما کوصه ی پاسخگو 7 ارسال شده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ پاسخگو و راهنما اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ با سلام درخواست ادمینی شما رد شد X بسته شد X لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده