کاربر سایت amir *hossein 4 ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام شما در سرور amir (jolbak) استیم شما در سرور STEAM_0:0:1819714576 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن lokal بن شده توسط ادمین unkown ashkan یا WiGen sopervisor علت بن اگه میدونستم اینجا بودم تاریخ بن امروز علت آنبن چون بی دلیل بن کرده توضیحات چرا بی دلیل بن میکنید : |||| ویرایش شده ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ توسط کوصه ی پاسخگو 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر Ali 21 ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ درود شما به دلیل توهین،فحاشی، تهدید بازیکنان و مدیران سرور و جعل مدرک، اکانت شما از تیم ادمینی حذف و همچنین از سرور محروم شده اید. درخواست شما رد شد. موفق باشید 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
(jolbak) 116 ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ vaisa 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
(jolbak) 116 ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ چیمیگی یا باید من یا اون اون داداشمه با اکانت وی ای پی من میره من هم کااری نکرذم 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
(jolbak) 116 ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ واسه حرفایی که میزنی مدرک داری 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
(jolbak) 116 ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ بابا قبول اصلا تو راست میگی چرا اونو بن دادی من این کارهارو کردم نه اون 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده