کاربر سایت atacker 0 ارسال شده در ۶ مرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مرداد ۱۳۹۹ واقعا منه بدبخت که حطا سی اف جی هم ندارم چرا باید تو سرور جیل هعی کیک بشم بخاطر ندادن اسکرین شات . والا من کانتر اسیا ریختم اینجکتد رو بازو بسته کردم حتی حذف و نصبشم کردم فایل کانفیگو حذف کردم کده اسکرین شات هم زدم همه کار کردم ولی بازم اس اس نمیده . یا از سروره یا از سیستم و اگه از سیستم هم باشه من نمیام بخاطر یه سرور سی اس ویندوزو عوض کنم یاسیستمو . میخواستم از بازیم دمو بگیرم نشونه ادمینا بدم که عقدشون بخوابه اما متاسفانه اف پی اس همینجوری عادیم نمیکشه چه برسه که رکورد کنم ! خلاصه یه راهی معرفی کنین نمیشه با حضوره ادمین پلی داد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۷ مرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مرداد ۱۳۹۹ داش دیروز ادمین نداشت سرور بدون حضور ادمین 14 نفر سرور بودن سرور رو هوا بود یارو ازاد ازاد فحش میداد عکس گرفتم ادمین اوردم سرور درست کرد یارو رو هم گگ داد. بدون حضور ادمین شما نمیتونی پلی بدی. وقتی ادمین نباشه یه پلیر به نام 123 مثلا میاد CT هیچی نمیدونه میاد هر دست همرو میکشه تو که نمیتونی کاری کنیش. ادمین نمیاد الکی گیر بده. در خصوص اسکرین شات من میرم برات یه راهی پیدا میکنم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Alligator 2 ارسال شده در ۷ مرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مرداد ۱۳۹۹ منم همین مشکلو دارم چندین ساله با هرنیکی میرم اسکرین میگیرن میدونن کیم دیگهولی این اواخر پاب چهار بن شدم نمیفهمم چرا واقعا هرکاری به ذهنت برسه انجام دادم ولی جوابگو نبوده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _NiMa_ 0 ارسال شده در ۹ مرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد ۱۳۹۹ On 6 مرداد 1399 at 11:21 PM, atacker said: واقعا منه بدبخت که حطا سی اف جی هم ندارم چرا باید تو سرور جیل هعی کیک بشم بخاطر ندادن اسکرین شات . والا من کانتر اسیا ریختم اینجکتد رو بازو بسته کردم حتی حذف و نصبشم کردم فایل کانفیگو حذف کردم کده اسکرین شات هم زدم همه کار کردم ولی بازم اس اس نمیده . یا از سروره یا از سیستم و اگه از سیستم هم باشه من نمیام بخاطر یه سرور سی اس ویندوزو عوض کنم یاسیستمو . میخواستم از بازیم دمو بگیرم نشونه ادمینا بدم که عقدشون بخوابه اما متاسفانه اف پی اس همینجوری عادیم نمیکشه چه برسه که رکورد کنم ! خلاصه یه راهی معرفی کنین نمیشه با حضوره ادمین پلی داد bebin admina feshar nadaran ke to ro alaki kick bedan shayad to bekhay ye roozi cheat bezani sv taghsir mn nist ke to ss nmidi be mnm marboot nist ma oomadim svo behtar konim na az sare feshar admin beshim نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ در 16 ساعت قبل، _NiMa_ گفته است : bebin admina feshar nadaran ke to ro alaki kick bedan shayad to bekhay ye roozi cheat bezani sv taghsir mn nist ke to ss nmidi be mnm marboot nist ma oomadim svo behtar konim na az sare feshar admin beshim لطقا فارسی تایپ کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Alligator 2 ارسال شده در ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ نه میدونی دلیل ss ندادن چیه و پروسه ss گرفتن چطوریه اصلا پس حق نداری بگی فیکس کن!!!اگه میگی یعنی بهت مربوطه و روش فیکس کردن رو باید بلد باشی !!شما میخوای سرور بهتر کنی ؟؟اون روز چیتر با این سایلنت اومده بود،ده راند پشت دستش بودم حتی به خودش زحمت نداد بیاد پشت دستش فقط میگفت ss اش پاکه پس چیزی نداره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .