کاربر سایت FarZad 0 ارسال شده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۷ نام شما در سرور @DlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaY استیم شما در سرور STEAM_0:0:1262302064 بن شده در کدام سرور DeathMatch ارور بن LoCally Ban بن شده توسط نمیدونم علت بن برا خودم سواله تاریخ بن امروز علت آنبن دلیلی اگه برای بن هست یا اس اس میخوام ببینم توضیحات میخوام دلیل بنم رو بدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MobinSecret 14 ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ با سلام طبق بررسی های انجام شده شما به دلیل چیت AiMing بن شدید و به نظر میرسه مدرک موجود هست. منتظر جواب اونر باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FarZad 0 ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ منتظر Ss یا دمو از خودم هستم که نشون بده چیزی داشتم :) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت $3Y3D 19 ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ انبن شدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده