کاربر سایت Dr.Se7en 0 ارسال شده در ۶ مرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مرداد ۱۳۹۹ نام شما در سرور Dr.Se7en استیم شما در سرور Dr.Se7en بن شده در کدام سرور Public #2 ارور بن you are banned بن شده توسط نمیدونم علت بن یه ادمین اومد همه رو بن داد حدود 2 ساعت پیش تاریخ بن ششم مرداد علت آنبن اصلا من چیزی ندارم که بخوام بن شم حرفی هم نزدم مشکل چیه؟؟؟ توضیحات - لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Abbas Chahardoli 1 ارسال شده در ۶ مرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مرداد ۱۳۹۹ سلام همه بن شدن ی مقدار وایسید درس میشه ی هکر اکانتی ادمینای سروره هک کرده بن میده همرو منم بن شدم دیروزم همرو بن کرد ولی من و چن نفر دیگ نشدیم امروز همه بن شدن کم کم انبن میشن صبر کنید منم منتظرم انبن شم کلا همین ی گیمو دارم دلم ب همین گیم خوشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۷ مرداد ۱۳۹۹ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مرداد ۱۳۹۹ اگه آنبن نشدی هنوز به تلگرام من پیام بده : @makhrob لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده