کاربر سایت amin h 14 ارسال شده در ۳ مرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ مرداد ۱۳۹۹ به نام خدا سلام دوستان یادتون هست که هنگام قرار دادن هوک ادمینی بهتون گفتم که قراره هوک وی ای پی هم درست کنم اینم هوک وی ای پی که با هوک ادمینی فرق داره و میشه از هر دو به طور هم زمان استفاده کرد که برای دادن هوک وی ای پی اول فرد مورد نظر رو پیدا کنید بعد تو کنسول اونو به انوان ادمین معرفی کنید که بعد از دادن هوک وی ای پی اونو از دست نده این دستور برای این کار کافی amx_addadmin "FARD MOREDE NAZAR" "bti" <-TO CMD BZNID با این کار چند فلگ به یارو میدید که لازمه تا وقتی رفت بیرون اومد تو نره هوکش *** حالا برای دادن هوک وی ای پی کد زیر رو وارد کنسول کنید amx_givehook_vip FARD MOREDE NAZAR و برای گرفتن هوک وی ای پی amx_takehook_vip FARD MORED NAZAR همین کار تمومه. این هوک توست بنده ویرایش شده و کاملا سازگار با تمام هوک های ادمینی و باگی در این زمینه نداره ولی اگر باز چیزی دیدید بگید تا انشاء الله درستش کنم نکته : در هوک ادمینی که دادم بهتون برای اینکه پلیر های معمولی هوک نداشته باشن حتما باید این دستور رو تو کنسول بنویسید sv_hookadminonly 1 لینک دانلود دانلود تو که داری دانلود می کنی پسند کردن این مطلب یادت نره رمز : sosmar تصاویر سازگار با هوک ادمینی هوک وی ای پی منوی هوک وی ای پی 3 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت amin h 14 ارسال شده در ۳ مرداد ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ مرداد ۱۳۹۹ سلام عزیزان. ببخشید در مطلب این موضوع رو ذکر نکردم که بایند هوک وی ای پی اینه bind "c" +hook_vip 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ هممممم خــــــیــــــــلــــــی مشکوکه که اومده باشی یه پلاگین رو از سایت GameBanana کش رفته باشی بعد ادیت کنی که مثلا خودت ساختی ولی خب منم این کارا رو میکردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .