کاربر سایت MR.kInGeR $ÎÑÂ 0 ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۳۹۹ نام سینا نام خانوادگی عباسی سن 15 نام شما در سرور sInA kInG در خواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 3 سابقه ادمینی ندارم توضیحات من همه دستورات ادمینی را بلدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MR.kInGeR $ÎÑÂ 0 ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۳۹۹ من بیشتر 4 ساعت بازی می کنم. 4ساعت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MR.kInGeR $ÎÑÂ 0 ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۳۹۹ و تگر شما بخواهید میتوانم زمانم را بیشتر کنم باتشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر ۱۳۹۹ درحال پیگیری 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Head_Shot 7 ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹ داش علی پیگیری به ما هم بکن این=) پنل خریده بن داده.پیگری کن زده.consol kick:you been banned from the server لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MR.kInGeR $ÎÑÂ 0 ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹ عجب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹ در 13 ساعت قبل، Head_Shot گفته است : داش علی پیگیری به ما هم بکن این=) پنل خریده بن داده.پیگری کن زده.consol kick:you been banned from the server با سلام. دوست عزیز شما باید اگر بن شدید از صفحه بالا قست پیگیری بن فرم رو وارد کنید و سعی کنید در پستی که به شما مربوط نیست اسپم نکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MR.kInGeR $ÎÑÂ 0 ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹ در 18 ساعت قبل، Dr.Ali گفته است : درحال پیگیری ببخشید میشه ززود نر جوابو برام بفرسین باتشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ تیر ۱۳۹۹ رد شد . بسته شد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده