کاربر سایت sahar_adams 11 ارسال شده در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ نام شما در سرور MiSS ADamS استیم شما در سرور STEAM_6:0:2077597355 بن شده در کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. ارور بن *** Injected: [YOU ARE LOCALLY BANNED!] ** بن شده توسط [SuperVisor The Butcher علت بن ایشون میگه از من دمو گرفتن و وال هک داشتم ، بخدا من هیچی ندارم ، ایشون زورش نمیرسه منو بزنه بن میده، لطفا دمو رو واسه خودم ریپلای کنید و به هرکی میخواید نشون بدید. تاریخ بن 14 تیر ساعت 2:13 شب علت آنبن مشخصه هیچی ندارم توضیحات ... 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ درحال پیگیری 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ThE ButCheR 0 ارسال شده در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ اولا که منم زیاد میزنمت پس الکی خندتو گنده نکن اینجا، تو خونه ی خودت اسموک سه دست زدمت دیگه جاهای دیگه رو نگم، دوما تو اون تایم صلاح دیدم که شما باید لوکال بشی و دمو بررسی بشه، دمو هم بررسی شد و آنبن شدی درجا، دلیل این پست و نمیدونم چیه گذاشتی وقتی انبن شدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ خب آنبن شده دیگه بسته شد . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده