کاربر سایت hosein afzli 1 ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ · پنهان شده پنهان شده نام شما در سرور HoSeN استیم شما در سرور STEAM_0:0:547124583 بن شده در کدام سرور Public #4 ارور بن لوکال بن شده توسط امیر اورجینال علت بن ؟؟ تاریخ بن 9/4 علت آنبن :| توضیحات دمو رو دادید حداقل واسید ادم دفاع کنه از خودش :) لینک ارسال
کاربر سایت hosein afzli 1 ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ · پنهان شده پنهان شده بازم خوبه اسکرین شاتو پیدا کردم.توجه کنید به پینگ یه نفر اومده از اسپک دمو یه نفرو با این اختلاف پینگ گرفته شکی توش نیست ک اینجوری میشه بعدم دمو اصلا به ایم نمیخوره عزیز.اولین کسایی هستید ک میبینم از سی اس استیم ایم درمیار.(اف پی اس پایین صفحه گواهه:) ) de_dust20163.bmp لینک ارسال
کاربر سایت hosein afzli 1 ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ · پنهان شده پنهان شده راستی اینم دمو ک سایر اعضا ببینن نظری داشتن بگن hosen.dem لینک ارسال
amirgpg 81 ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ · پنهان شده پنهان شده در 11 ساعت قبل، hosein afzli گفته است : راستی اینم دمو ک سایر اعضا ببینن نظری داشتن بگن hosen.dem 646.44 kB · 1 download میگم اون نفر دومی که زدی خودت یه نگاه بنداز بهش ماشالا هم سرعت دمو چه پایین باشه چه بالا چه سرعت عادی دمو با نیم متر فاصله هد پلیر میخوره لینک ارسال
amirgpg 81 ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ · پنهان شده پنهان شده در 11 ساعت قبل، hosein afzli گفته است : بازم خوبه اسکرین شاتو پیدا کردم.توجه کنید به پینگ یه نفر اومده از اسپک دمو یه نفرو با این اختلاف پینگ گرفته شکی توش نیست ک اینجوری میشه بعدم دمو اصلا به ایم نمیخوره عزیز.اولین کسایی هستید ک میبینم از سی اس استیم ایم درمیار.(اف پی اس پایین صفحه گواهه:) ) de_dust20163.bmp 2.25 MB · 3 downloads یادم میاد با یه بنده خدایی رفته بودم مچ بزنم اونم سی اس استیم داشت ولی هر چی تیر میزد از دم هد شات بود :) لینک ارسال
کاربر سایت hosein afzli 1 ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ · پنهان شده پنهان شده در 28 دقیقه قبل، amirgpg گفته است : میگم اون نفر دومی که زدی خودت یه نگاه بنداز بهش ماشالا هم سرعت دمو چه پایین باشه چه بالا چه سرعت عادی دمو با نیم متر فاصله هد پلیر میخوره یعنی نفر اول افه یه دفعه ان میشه؟ منظور من سرعت پخش دمو نبود اختلاف پینگی هستش که این جوری نشون داده من کلا طرفو بعد 1 ثانیه میدیدم لینک ارسال
کاربر سایت hosein afzli 1 ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ · پنهان شده پنهان شده در 32 دقیقه قبل، amirgpg گفته است : یادم میاد با یه بنده خدایی رفته بودم مچ بزنم اونم سی اس استیم داشت ولی هر چی تیر میزد از دم هد شات بود والا تا جایی ک میدونم سی اس استیم چیتش کم پیدا میشه و VAC داره . نهایت 1 هفته طرف VAC میشه. از استیم پلیرای اینجا کامیاب هستش میتونی بپرسی. لینک ارسال
مدیر ارشد کانتراسترایک Kamyab 384 ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ مدیر ارشد کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ · پنهان شده پنهان شده دموی شما هم کاملا اتو ایمه. بن دائم. (نرو این سروره) بسته شد. لینک ارسال
amirgpg 81 ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ (ویرایش شده) · پنهان شده پنهان شده در 1 ساعت قبل، hosein afzli گفته است : والا تا جایی ک میدونم سی اس استیم چیتش کم پیدا میشه و VAC داره . نهایت 1 هفته طرف VAC میشه. از استیم پلیرای اینجا کامیاب هستش میتونی بپرسی. کامیاب جالبه سی اس استیم داره ؟ خیلی جالبه سی اس استیم داره اصن همه کسایی که بن شدن سی اس استیم دارن فکر کنم چیت ران نمیشه روش ویرایش شده ۱۰ تیر ۱۳۹۹ توسط amirgpg سی اس استیم لینک ارسال
مدیر ارشد کانتراسترایک Kamyab 384 ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ مدیر ارشد کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹ · پنهان شده پنهان شده @amirgpg آقا کامیاب* 2 لینک ارسال
amirgpg 81 ارسال شده در ۱۱ تیر ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ تیر ۱۳۹۹ (ویرایش شده) · پنهان شده پنهان شده akhy ok aqa boro ba cs steam hal kn cheat haye cs steam hm dashti befrest @LearninG ویرایش شده ۱۱ تیر ۱۳۹۹ توسط amirgpg Cs Steam :) لینک ارسال
مدیر ارشد کانتراسترایک Kamyab 384 ارسال شده در ۱۱ تیر ۱۳۹۹ مدیر ارشد کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ تیر ۱۳۹۹ · پنهان شده پنهان شده @amirgpg چیت داشته باشم شما سیست به این حرفا نمیخوره بخوام برات چیزی آپلود کنم چون خودت هنوز آپلود نشدی. با کسی که از چیت فروش جماعت خط میگیره صحبتی هم ندارم برو تو کوچه خودتون بازی کن. شهر که بی کلانتر باشه.... لینک ارسال
amirgpg 81 ارسال شده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹ من کوچیک همه آسیاگیمم مخصوصا آقا کامیاب @LearninG لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر ارشد کانتراسترایک Kamyab 384 ارسال شده در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ مدیر ارشد کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ ای بابا پستایی که مخفی شد رو دوباره میذارم: @amirgpg چیت داشته باشم شما سیست به این حرفا نمیخوره بخوام برات چیزی آپلود کنم چون خودت هنوز آپلود نشدی. با کسی که از چیت فروش جماعت خط میگیره صحبتی هم ندارم برو تو کوچه خودتون بازی کن. شهر که بی کلانتر باشه.... 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر ارشد کانتراسترایک Kamyab 384 ارسال شده در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ مدیر ارشد کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر ۱۳۹۹ در ضمن اضافه کنم که: شما هم سنت از من بیشتره هم سابقت تو کانتر بیشتره هم کدنویسی خودت اصلا اون موقع که ما کانتر نمیدونستیم چیه شما چیت میساختی 1 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده